AYD GROUP

Sektörlerimiz

Ayd Grup markaları, üstün hizmet ve servis anlayışımızla müşterilerimize değer yaratmaktadır. Her biri kendi sektöründe lider olan markalarımız, Ayd Grup’un inovatif ve kaliteli yaklaşımını yansıtmaktadır. Faaliyet gösterdiğimiz çeşitli sektörlerdeki markalarımızın detaylarını aşağıda inceleyebilir, onların sunduğu çözümler ve hizmetler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

LOJİSTİK

LOJİSTİK

1950 yılında Şükrü Aydın tarafından kurulan ve yolcu taşımacılığı sektöründe hizmet vermeye başlayan ALLTRAK, 1964 yılında yine Şükrü Aydın… öncülüğünde 4 tır ile kara taşımacılığı sektörüne girmiştir.

DETAYLAR
Geri Dönüşüm

Geri Dönüşüm

Daha keyifle yaşanılabilir, temiz, doğal kaynakları özenli kullanılan bir dünya mümkün. Bunun için, gerçek çevreci misyonu yüklenerek, akıllı tesis…

DETAYLAR
Enerji

Enerji

2022 yılında, yenilenebilir enerji sektöründe faaliyetlerimize başladık. Türkiye’nin güçlü bir enerji merkezi olma potansiyeline ve hızla artan…

DETAYLAR
İNŞAAT

İNŞAAT

Tam teşekküllü ve güvenilir iş alanları üretme konusunda uzmanız. Fabrika, depo ve antrepo gibi sanayi yapılarının inşası için kurduğumuz… İnşaat şirketimizle başladığımız bu yolculukta, edindiğimiz tecrübeleri inşaat sektöründe büyük ölçekli projelere taşıyoruz.

DETAYLAR